Nuami Dinescu, îngenuncheată de durere după moartea mamei sale! Care este cea mai mare dramă a actriței

 

Și-a pierdut mama și este dărâmată. Și-a strigat durerea în văzul tuturor, iar apasarea este cu atât mai mare cu cât a fost încercată în viață de tot felul de drame

Viața nu este deloc blândă cu Nuami Dinescu. Actrița trece prin clipe cumplite, după ce mama ei s-a stins din viață. Deși, îngenuncheată de durere, Nuami Dinescu a găsit puterea să scrie câteva cuvinte despre femeia care i-a dat viață.

„Ea a fost mama mea. Fără frică, consecventă în credința ei în Dumnezeu, curajoasă, blândă și bună, așa cum trebuie să fie un creștin adevărat”, a scris Nuami Dinescu. 

Sunt cuvintele unui copil care și-a iubit nespus părintele. Nuami Dinescu a avut o relație mai mult decât specială cu mama ei și a îngrijit-o și s-a luptat până în ultima clipă pentru femeia care i-a dat viață. Acum, cu lacrimi în ochi și îngenuncheată de durere, i-a transmis acesteia un ultim mesaj

„Te iubesc, sufletul meu blând și bun! Cât o să respir eu, o să fii cu mine și nu o să fac nimic, niciodată, ce nu ți-ar plăcea. Dumnezeu să te odihnească în pace, mama mea bună!” a mai scris Nuami Dinescu.

Grija nemărginită și relația absolut deosebită pe care Nuami a avut-o cu mama ei a rămas la fel până în ultima clipă. De multe ori, actrița a fost surprinsă făcând gesturi emoționante pentru mama ei grav bolnavă. Atunci când femeia era vizibil slăbită și se afla în scaunul cu rotile, vedeta a fost nelipsită de lângă ea.

Viața nu a fost deloc blândă cu Nuami Dinescu și a trecut-o pe aceasta prin multe și grele încercări. Actrița ascunde o dramă de neimaginat. Persoanele care nu o cunosc au blamat-o pentru că are grijă de animalele și nu de copii, însă ceea ce mulți nu știu este că la vârsta de 26 de ani, din pricina unor răceli repetate, doctorul i-a spus că nu va putea avea copii niciodată. Scăpată milimetric din ghearele morții, actrița a intrat într-o depresie cruntă cu care s-a luptat ani de zile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest