Nu-l lasă pe Borcea! Alina și Cristi nu divorțează

 

A explodat bomba în casa lor, dar ea nu se leapădă de el. Deşi gurile rele îi dau deja divorţaţi, Cristi Borcea şi Alina Vidican par să se iubească mai mult ca oricând. Nici bine nu s-a uscat cerneala pe cererea înaintată în instanţă de mama presupusei fetiţe a afaceristului, că au început să răsară, mai ceva ca ciupercile după ploaie şi alte aventuri ale iubăreţului fost manager dinamovist.

Cristi Borcea are coşmaruri! Liniştea i-a fost spulberată de când a işit la iveală copilul din flori pe care l-ar avea cu o avocată. Omul de afaceri nu are bătăti de cap doar în Dosarul Transferurilor, ci şi în dosarul Paternitatea deschis de fostă parteneră de amor.

Legăturile amoroase pe care Borcea le-ar fi avut cu nume celebre din showbiz ies la iveală. Dezvăluirile ar zgudui orice căsnicie, dar nu şi pe cea a fostului dinamovist cu Alina Vidican. Actuala soţie a mărturisit că este imună la orice atac lansat asupra bărbatului său.
.
„Nu-l părăsesc pe Cristi. Ne iubim mai mult ca niciodată! Nu este vorba despre nici un divorţ."
a spus Alina.

Nici măcar presupusele aventuri cu Valentina Pelinel şi Adelina Pestriţu nu o pun pe gânduri pe Alina. Prioritatea cuplului este ca Borcea să scape de condamnarea cu executare din Dosarul transferurilor.

La ultima ieşire în public, Alina şi Cristi au arătat că nimic rău nu le tulbură frumoasa viaţă de cuplu. Foarte apropiată de bărbatul său, blondina a pozat în soţie fericită, deşi nimeni nu ştie ce e în sufletul ei.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest