Numără zilele până când o să devină mămică! Cristina Ich, de nerecunoscut! Imagini incredibile cu iubita lui Piţurcă Jr. VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Costă bani să fii frumoasă, costă timp să te întreţii, dar Cristina Ich ne-a arătat de-a lungul timpului că tot naturaleţea câştigă întotdeauna. Considerată una dintre cele mai frumoase şi mai rafinate prezenţe din showbizul românesc, de data aceasta, Cristina a surprins pe toată lumea cu ultima apariţie!

Cristina Ich a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro, în urmă cu câteva zile, în timp ce făcea cumpărăturile pentru casă. Iubita lui Piţurcă Jr. a încărcat două sacoşe, dar pentru că era destul de grele, agentul de pază al magazinului atunci când a sesizat că este însărcinată, i-a oferit o mână de ajutor.

La ieşirea din magazin, Cristina Ich a suprins pe toată lumea! Îmbrăcată în pijamale, cu şlapi bărbăteşti în picioare şi fără un strop de machiaj, frumoasa graviduţă a oferit o lecţie de stil, în văzul tuturor. Peste pijamale a luat o haină subţire şi lungă, special pentru a se proteja de temperaturile scăzute.

Pentru că ajutorul paznicului magazinului nu putea rămâne fără răsplată, Cristina Ich a scos o bancnotă din portofel şi i-a înmânat-o, în semn de recunoştinţă. După tot acest episod, vedeta a urcat în maşină şi s-a făcut nevăzută.

Cristina Ich, probleme de sănătate în timpul sarcinii

Cristina Ich s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. Aflată în a opta lună de sarcină, vedeta a trecut prin clipe dificile, din cauza unor migrene şi a febrei, cauzate de vremea de afară. “De două zile am febră, migrenă (am de două ori pe an şi este groaznic). Sper să-mi revin. Cel mai crunt este că nu pot să iau medicamente. Mulţumesc pentru grija voastră", a fost mesajul Cristinei Ich pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest