Nuntă ca la Vaslui nu face nimeni! Mireasă trasă cu rogojina pe ulițe!

 

Nuntă aşa cum nu s-a mai văzut vreodată! La Vaslui, tradiţiile întrec orice imaginaţie. Mireasa a fost târâtă prin sat cu rogojina.

Ei da! Nu este o iluzie optică, ci este chiar o mireasă târâtă cu maşina. Ce? Credeţi că e trucat? Staţi să mai vedeţi încă o dată!

Nunta a avut loc, în urmă cu doar câteva zile, în localitatea Odaia Bursucani. Judeţ .... păi voi ce credeţi? VASLUI! Şi la ei se pare că tradiţia cere să afle tot satul că e paranghelie mare. În mod normal, mirii ar fi trebuit să fie plimbaţi cu o trăsură frumoasă, trasă de cai, dar, când bugetul este redus, de fapt, foarte redus parcă merge şi rogojina.

Doamne, şi ce entuziasmaţi erau! Păcat de rochie că s-a murdărit de praful de pe uliţe. Au stricat aşa frumuseţe. Însă distracţia lor se putea transforma uşor şi într-o tragedie şi asta pentru că în spatele lor, mergea o maşină cu o viteză destul de mare.

Oricum cert este că niciodată nu am mai văzut o astfel de distracţie ş,i să fim sinceri, nici nu credem că o să mai prindem prea curând.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest