Nuntă de fițe cu artiști scumpi! Cât trebuie să plătești dacă îi vrei să-ți cânte?

 

Suntem cu toţii de acord că nuntă fără muzică nu există. Şi dacă ne hotărâm ca muzica să fie prestată live, trebuie obligatoriu să scoatem ceva mai mulţi bani din buzunar. În funcţie, nu-i aşa, de tariful fiecărui artist. Unii mai modeşti, alţii mai preţioşi.


O nuntă pe cinste are nevoie şi de un artist pe măsură care să scoată toţi invitaţii pe ringul de dans. Şi pentru ca acest lucru să se întâmple, mirii trebuie să scoată din buzunar sume considerabile pentru că artiştii noştri au tarife care mai de care mai piperate.


Cântăreţii de top cum ar fi Loredana, Horia Brenciu sau Ştefan Bănică Jr. cer peste 10.000 de euro pentru un program de 50 de minute.
Îi urmează rapid Andra şi Smiley pentru care mirii trebuie să plătească între 6000 şi 7000 de euro.


Dacă naşii doresc să le facă o surpriză finilor şi decid s-o aducă pe Antonia ca să le cânte la nuntă, atunci trebuie să scoată din buzunare nici mai mult nici mai puţin de 2300 de euro. Eh, şi dacă-l vor neapărat şi pe Alex Velea, din conturile lor vor mai lipsi atunci 4300 de euro.


Corina şi Anda Adam nu sunt atât de scumpe. Tariful celor două cântăreţe este mai modest, de "numai" 2000 de euro pentru o cântare de 50 de minute.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest