Nuntă în secret în showbiz! Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au dat toate detaliile! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda se pregătesc pentru cea mai mare zi din viaţa lor! Cei doi au început pregătirile intense pentru ceremonia religioasă, în care vor zice „Da” în faţa lui Dumnezeu, cât şi pentru botezul mezinei familiei.

În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Răi da’ Buni, emisiune moderată de Mihai Morar, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au vorbit cu lux de amănunte despre două din cele mai importante evenimente din viaţa lor. În timp ce cununia religioasă va fi una discretă, cu puţini oameni, iar petrecerea va avea loc în curtea casei celor doi, botezul va fi de senzaţie, cu foarte mulți artişti, într-un local de lux. 

„Ne pregătim de mare sărbătoare. În afara de evenimentele private la care cânt, vom avea şi noi doi o cununie. Acum face cununia religioasă. Trebuia, dar nu am avut timp, ce să-i faci. Este foarte emoţionant şi frumos. Petrecerea de cununie o să fie mai intimă, probabil o să o facem la noi în curte. Botezul va fi ceva spectaculos, cu mulţi artişti şi atunci vom dansa noi în calitate de soţ şi soţie religios, pentru prima dată.” a declarat Tavi Clonda, în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest