Nuntă în showbiz! Octavia Geamănu şi Marian Ionescu au spus marele „DA!”, în faţa lui Dumnezeu/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Motiv de bucurie în familia Octavei Geamănu! Frumoasa prezentatoare TV şi chitaristul trupei Direcţia 5, Marian Ionescu, şi-au unit astăzi destinele în faţa lui Dumnezeu!

Octavia Geamănu a avut parte de cea mai fericită zi din viaţa unei femei. Blondina a îmbrăcat rochia de mireasă şi s-a căsătorit cu bărbatul visurilor sale. Cei doi amorezi i-au avut alături pe cei mai importanţi oameni din viaţa lor, evenimentul fiind unul extrem de discret.

Rochia de mireasă a fost una simplă şi elegantă, care i-a flatat silueta de sirenă. Dar nici Marian Ionescu nu s-a lăsat mai prejos, care a făcut o adevărată declaraţie de stil printr-o combinaţie inedită. Artistul a optat pentru o pereche de jeanşi închişi la culoare, o cămaşă albă şi un sacou bleumarin.

Octavia Geamănu şi Marian Ionescu au decis că este timpul să îşi unească destinele şi în faţa lui Dumnezeu, după, nici mai mult, nici mai puţin, de 5 ani de la cununia civilă. Frumoasa prezentatoare TV a scris un mesaj pe pagina sa personală unde a dezvăluit că nunta a fost organizată într-un timp destul de scurt, dar cu toate acestea, totul a ieşit aşa cum şi-a dorit.

"La inceputul anului ne-am decis, fără sa stam vreun pic pe ganduri, sa facem cununia religioasa cat mai curand. In stilul nostru 🤷🏼‍♀️. Nu recomand!😁A doua zi chiar nu se putea. Nu de alta, dar imi lipsea rochia de mireasa simpla si superba pe care mi-o doream brusc😁. Insa, mai mereu, cel putin in cazul meu, lucrurile se lamuresc. De multe ori chiar in ultimul moment.", a scris Octavia Geamănu


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest