O apropiată a familiei lui Alin Oprea, „furnizoare” de medicamente pentru problemele artistului cu alcoolul

 

După ce Alin Oprea a mărturisit că nu a avut niciodată probleme grave cu alcoolul, ci a fost, mai degrabă, protagonistul unor beții inocente, din cauza comportamentului impulsiv al soției sale, o apropiată a familei a intrat în transmisiune directă pentru „Xtra Night Show” și a demondat spusele artistului, susținând că i-a procurat, de-a lungul timpului, medicamente pentru combaterea viciului pe care, acum, îl neagă.

În scandalul de proporții dintre Alin Oprea și soția sa, Larisa, a intervenit o a terța persoană, fiind chiar o apropiată a cuplului. Pe numele ei, Corina Mioc, a dezvăluit că este o minciună faptul că Alin Oprea nu a avut probleme cu băutura, iar medicamentele pe care chiar ea i le-a furnizat contra viciului, reprezintă cea mai bună dovadă.

Femeia a mărturisit ca nu puține au fost episoadele în care a fost contactată de soția lui Alin Oprea pentru a-i face rost rapid de pastile împotriva problemelor cu alcoolul.

”De aproximativ 16 ani sunt prietenă cu familia Oprea și cunosc situația. În urmă cu câțiva ani, am fost solicitată să-i produc lui Alin niște pastile împotriva problemelor cu alcoolul. Domnul Oprea a avut mai mult sau mai puțin priobleme, de mai mulți ani. Fosta soție nu se plânge la nimeni, dar am văzut acest lucru de câteva ori și rapid”, a spus Corina Mioc la ”Xtra Night Show”.

Mai mult de atât, potrivit spuselor Corinei Mioc, problemele cu băutura cu care s-a confruntat Alin Oprea au fost destul de grave, dat fiind că avea nevoie de medicamentația din Germania într-un timp foarte scurt.

”În două rânduri i-am trimis acest medicamente, deloc ieftine, prin curier ele ajungeau a doua zi, domnul Oprea le lua și era mai bine”, a încheiat apropiata familiei artistului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest