O bătrână sfâşiată de câini! Confesiunea cutremurătoare de pe patul de spital

 

O bătrână de 77 de ani din Galaţi a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost sfâşiată de câini, în plină stradă. Femeia a fost salvată din colţii animalelor de nişte trecători, dar starea ei este foarte gravă.

Mămăiţa a fost atacată de câini când a ieşit din curte. Bătrâna voia să meargă până la dispensar pentru că de câteva zile nu se simţea bine. Animalele au sărit pur şi simplu pe ea şi puţin a lipsit să nu o omoare.

"Am venit de la oraş şi nici nu am mâncat şi am plecat cu nişte analize la doamna doctor să le citească. Şi mergând pe stradă, pe şoseaua noastră acolo unde s-a întâmplat, au ieşi doi câini dintr-o grădină. Am incercat eu sa ma apar dar unu m-a apucat de mana si altul m-a luat pe la spate si m-a trantit jos. Eram in mijlocul soselei si au venit vecinii, au chemat salvarea m-au luat si m-au dus la Tecuci si apoi la Galati ca e mai aproape de mine. La anii astia nu ma mai asteptam sa ajung in situatia asta",
a mărturisit bătrâna de pe patul de spital.


Norocul bătrânei a fost că nişte oameni au trecut atunci pe stradă şi au salvat-o din colţii câinilor. Tot ei au anunţat şi Ambulanţa. Mămăiţa are răni adânci pe tot corpul, dar şi mai mai grav este că, în cădere, şi-a rupt şoldul.

"Pacienta prezenta multiple muşcături la mâna stângă şi la cele două coapse. În cădere a suferit un traumatism toracic şi o contuzie la nivelul şoldului suferint o fractură de şold drept", a mărturisit Dr. Mihai Polinschi, director al Ambulanţei din Galaţi.


Pe strada unde locuieşte bătrâna nimeni nu recunoaşte cui aparţin aceşti câini agresivi. Oamenii spun însă că în zonă există o comunitate de romi care-şi lasă animalele la voia întâmplării. Autorităţile au deschis o anchetă, ca să dea de urma stăpânului. Medicii spun că femeia va rămâne internată în spital cel puţin 3 luni, ca să se refacă complet.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest