O bei în fiecare zi, dar nu ştiai cât de dăunătoare este! Băutura care te îmbolnăveşte de cancer

 

O bei în fiecare zi, nu îţi lipseşte din casă, dar habar nu ai cât de dăunătoare este. Această băutură te îmbolnăveşte de cancer, în timp.

Şi pentru că fără apă nu putem trăi, iar cu cea de la robinet ne apropiem rapid de moarte, cumpărăm la greu apă plată, gata îmbuteliată şi la îndemână aşezată pe rafturile din supermarket. Mai mult, pentru că mâncăm neadecvat, setea devine aprigă, astfel ajungem să scoatem rapid multimilionari în euro pe cei care ne vând apă de la robinet îmbuteliată ca apa plată.

Banala şi deloc ieftina apă pe care o luăm de la supermarket ca să ne ferim de bolile ce vin pe ţeava din bucătărie nu este deloc ceea ce credem. Şi ea conţine microorganisme, dar şi alte substanţe care pot provoca nu doar nelinişte în familie, ci şi tragedii.

Un consum zilnic de apă plată găsită la noi în comerţ poate provoca moartea bebeluşilor. Nitrienţii ingeraţi în apă sunt foarte periculoşi pentru organismul nostru. Indicat ar fi să citim eticheta, să testăm apa sau şi mai simplu să ne cumpărăm un filtru de apă acasă.

ATENŢIE! Aveţi grijă ce consumaţi pentru că organismul se resimte şi faceţi controale periodice la medic.

L.F.

Foto: Hepta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest