O bombă sexy, invadată de purici și căpușe! Fapta bună i-a transformat casa într-un dezastru!

 
+2 click pentru
galerie

O bombă sexy a fost invadată de purici și căpușe! După ce a salvat un cățel vagabond, casa vedetei a fost transformată rapid într-un dezastru, însă mai multe despre experiență, a povestit chiar ea.

Una dintre cele mai focoase ispite de la „Insula Iubirii”, Anuryh, este o mare iubitoare de animale, iar în momentul în care se afla la plimbare, în pădure, a întâlnit un cățel extrem de drăgălaș și iubitor pe care l-a luat instant acasă.

Bruneta a avut grijă de el ca la carte. L-a spălat, i-a dat de mâncare, iar în dar a primit purici și căpușe. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a povestit că a trebuit sa îl spele de patru ori într-o seară ca să scape de toate vietățile din blănița lui, și în cele din urmă a reușit.

„Am salvat un cățel din pădure. Încă este sălbatic. Nu vă imaginați câți purici și căpușe avea pe el. l-am spălat de patru ori într-o seară. Iar eu am dormit cu el în brațe. Eu sunt o maniacă cu salvatul animalelor. Inclusiv pescăruși am salvat.”, a spus Anuryh, în cadrul unui clipuleț publicat pe contul ei de socializare.

În încheiere, bomba sexy și-a sfătuit urmăritorii să aibă grijă de toate animăluțele fără adăpost pe care le întâlnesc, pentru că sunt niște vietăți care nu pot avea grijă de ele singure. „Vă recomand ca orice animal găsiți, să îi salvați.”, a spus în încheiere Anuryh.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest