O bunică mândră din cale-afară! Mama Elenei Udrea, plimbare cu nepoţica pe străzile din jurul casei! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Cea care i-a dat viaţă Elenei Udrea se simte mai bine ca niciodată. După revenirea din Costa Rica, Elena Udrea se vede că pe pământ românesc se simte cel mai bine, mai ales că îi are pe toţi cei dragi alături.

Mama fostului ministru a fost surprinsă în decursul dimineţii de miercuri, de paparazzii SpyNews.ro, în timp ce îşi plimba nepoţica, Eva Maria, în jurul casei lui Adrian Alexandrov. Deşi au trecut două zile de când au ajuns în România, abia astăzi bunica şi-a scos nepoţica la mică plimbare.

Mama Elenei Udrea s-a bucurat de timpul petrecut cu cea mică, aşa că s-a plimbat încet cu micuţa Eva Maria şi s-au delectat cu peisajele.

Elena Udrea şi Adrian Alexandrov, în toiul pregătirilor pentru botez!

Adrian Alexandrov a declarat că se pregătesc pentru marele eveniment din viaţa micuţei. Se pare că nu s-au decis la cine să fie părinţi spirituali pentru fetiţa lor, dar un lucru este cert. Nunta va urma, numai după ce vor organiza botezul Evei Maria.
"Micuţa a dormit bine, s-a odihnit, e prin casă, se joacă cu bunica. Încercăm să programăm data botezului, biserica, ziua, invitaţii, trebuie să o facem din moment ce a venit acasă. Încercăm să finalizăm cu botezul şi vedem apoi cu nunta. Încă nu ştim cine vor fi naşii fetiţei, ne gândim zilele acestea. Nu ştim dacă rămâne Alina Bica", a spus Adrian Alexandrov pentru reporterii Spynews.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest