O cântăreață din trupa „Fifth Harmony” este virgină la 27 de ani! Despre cine este vorba/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

„Fifth Harmony” este, de departe, una dintre cele mai cunoscute și apreciate trupe de fete din lume! Și chiar dacă se bucură de o bază de fani extinsă pe întreg mapamondul, toată lumea a fost luată prin surprindere atunci când una dintre soliste a dezvăluit că încă este virgină.

Ally Brooke, căci despre ea este vorba, nu s-a sfiit să admită că nu și-a început încă viața sexuală. Solista din „Fifth Harmony” va lansa pe data de 13 octombrie o carte autobiografică, în care va vorbi cu lux de amănunte despre experiențele pe care le-a avut în viața personală.

Însă până atunci, cântăreața internațională a oferit un interviu, în care a făcut dezvăluirea care i-a uluit pe toți: „Am pus asta în cartea mea și am vorbit deschis despre acest subiect. Am fost curajoasă. Mă bucur foarte mult că am putut să împărtășesc asta cu fanii mei”, a spus Brooke.

Mai mult de atât, Ally Brooke a vorbit și despre miștourile cu care s-a confruntat din cauza faptului că nu și-a început viața sexuală, cât și cu valuri de neîncredere din partea oamenilor cărora li s-a confesat: „Au fost momente când oamenii râdeau de mine sau aveau îndoieli, dar eu știu adevărul”

Cât despre relațiile amoroase pe care le-a avut, solista din „Fifth Harmony” a dezvăluit că nu a avut niciodată un partener care să o preseze să treacă la următorul pas: "E minunat să simți acel respect. Nu am simțit nicio presiune”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest