O celebră actriță de la Disney este pansexuală! Detalii despre semnificația orientării sexuale

 
+2 click pentru
galerie

Este una dintre cele mai iubite actrițe de la Disney, dar cu siguranță nu știai asta despre ea! Vedeta a reușit să surpindă pe toată lumea după ce a dezvăluit că este pansexuală - un termen pe care nu mulți îl înțeleg. Ce înseamnă mai precis?

Bella Thorne, căci despre ea este vorba, s-a făcut remarcată în seria Disney „Shake it Up” alături de Zendaya a vorbit în detaliu despre orientarea sa sexuală în 2016, când recunoștea că este atrasă atât de bărbați, cât și de femei.

După ce vreme de câțiva ani și-a explorat mai mult sexualitatea, actrița a mărturisit că se identifică mai degrabă cu pansexualitatea.

Ce înseamnă pansexualitatea

În cadrul unei emisiuni din Statele Unite ale Americii, Bella Thorne a oferit o definiție simplă o orientării sexuale cu care se identifică.

„Îți place ceea ce-ți place... nu contează dacă este o femeie, un bărbat, sau... un el, o ea, sau "ei". Literalmente îți place personalitatea, îți place ca om”, a declarat la vremea respectivă Bella Thorne.

Bella Thorne a avut o copilărie traumatizantă din cauza dislexiei. Actrița era deseori șicanată de colegi din cauza problemelor pe care le avea, dar într-un final a reusit să treacă peste toate. Mai mult de atât, Bella a scris și o carte în care a povestit în detaliu despre toate situațiile limită în care s-a aflat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest