O celebră artistă de la noi, diagnosticată cu cancer! Primele declarații după ce medicii au programat operația, de urgență! VIDEO

 

O artistă de la noi trece prin cea mai sumbră perioadă a vieții ei! În exclusivitate pentru Antena Stars, vedeta a dezvăluit că i-a crescut o tumoră pe gât, iar momentele pe care le trăiește sunt crunte. Din cauza problemei grave, medicii au fost nevoiți să îi programeze, de urgență, intervenția chirurgicală!

După ce i-a apărut la nivelul gâtului o umflătură suspectă, Maria Andria s-a dus de urgență la spital, unde i-a fost depistată o tumoră beningă. În momentul în care a aflat că suferă de cancer, vedeta a apelat la cele mai bune cadre medicale pentru investigații amănunțite.

În urma vizitelor la doctor, Maria Andria a aflat că trebuie să fie operată de urgență. În cadrul jurnalului de la Antena Stars, blondina care s-a sărutat cu patos cu Cătalin Scărlătescu, în urmă cu ceva timp, a dezvăluit că luni va fi operată și este terifiată de gândul că își va pierde vocea.  

„Am făcut biopsia azi dimineață. Am și infecție din cauza salivei care se duce în altă parte a gâtului și luni o să intru în operație. Mi-au spus și doctorii că acolo unde am eu tumora este foarte periculos”, a declarat Maria Andria. 

Intervenția va dura șase ore, iar recuperarea va fi extrem de grea. Imediat după ce va ieși din sala de operații, Maria Andria nu va avea voie să vorbească timp de două săptămâni și va putea mânca doar cu paiul.

„Nu știu de ce mi se întâmplă chestiile astea”, a continuat cântăreața pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest