O celebră divă de Dorobanți a fost dată dispărută! Și-a băgat în sperieți toți prietenii, după ce a făcut un anunț șocant! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

O celebră divă de Dorobanți nu mai răspunde la telefon, iar apropiații se gândesc la ce este mai rău. A dispărut de pe online și și-a închis toate mediile de comunicare! 

Gabriela Cristoiu a șocat pe toată lumea în urma unui mesaj postat pe unul dintre conturile ei de socializare. Celebra fată de oraș și-a îngrijorat prietenii din cauza unor rânduri pe care le-a scris. Se pare că aceasta are grave probleme de sănatate: „Îngerași, după cum am spus nu sunt într-o stare bună de sănătate. Vă rog să nu îmi mai scrieți deloc pe messenger. Este foarte deranjant să îți bâzâie telefonul non-stop atunci când nu ești bine.”

De la publicarea mesajului cu pricina, nimeni nu mai știe nimic de Gabriela Cristoiu. Vedeta a dispărut complet! Dacă înainte era activă constant pe rețelele de socializare, de la publicarea aceastor rânduri, diva nu a mai postat absolut nimic. Mai mult de atât, nu mai răspunde nici la telefon.

Nu este pentru prima dată când celebra fată de oraș recunoaște că nu se simte deloc bine. Problemele Gabrielei Cristoiu au început în urmă cu ceva ani. „Am băut agheasmă și mă rugam la Dumnezeeu să mă lase durerile. Acum mă gândesc la cât de importante sunt lucrurile simple din viață. Să ai mâncare, apă, un loc de muncă, pe cineva alături. Sănătatea este foarte importantă” spunea Gabriela Cristoiu, în urmă cu ceva timp.

A primit multe lovituri de la viață, iar una dintre cele mai mari drame a fost moartea tatălui ei. Decesul părintelui nu doar că a afectat-o pe vedetă ci i-a și lăsat un gol imens in suflet.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest