O celebră fată de oraș a devenit mămică pentru prima dată! A născut în mare secret!

 
+4 click pentru
galerie

Dacă în urmă cu câțiva ani era una dintre cele mai controversate fete de oraș și era mereu prezentă în viața mondenă a Capitalei, acum, Alexandra Enăchescu s-a retras din lumina reflectoarelor, dar și din lumina cafenelelor și a cluburilor de fițe. Bruneta se iubește cu un milionar care o plimbă peste tot în lume.

Alexandra Enăchescu a devenit mămică, după ce a născut în secret primul ei copilaș și se bucură, în continuare, de o viață fără griji. Iubitul milionar îi pune lumea la picioare si o duce în cele mai luxoase vacanțe!

Alexandra Enăchescu a ajuns cunoscută în showbiz-ul autohton, după ce a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu fotbalistul Cristi Pulhac. Odată cu despărțirea de acesta, fata de oraș a devenit extrem de discretă cu viața personală și a dispărut definitiv din lumea mondenă.

Cum a dat marea veste

Așa cum era de așteptat, anunțul că este însărcinată a fost dat pe o insulă exotică, în timp ce se afla într-o vacanță de vis cu tatăl copilului său. Alexandra Enăchescu este răsfățată din cale-afară de milionarul la brațul căruia se afișează cu mare mândrie. Astfel că bărbatul nu se uită  la bani când vine vorba să îi ofere ce este mai bun.

Vacanța în care Alexandra Enăchescu a dezvăluit că este însărcinată a costat nu mai puțin de 5.000 de euro pentru câteva zile, dar până la urmă fata de oraș merită tot luxul de pe planetă, dat fiind că i-a adus pe lume primul moștenitor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest