O celebră prezentatoare de știri a luat-o peste picior pe Margherita, după ce a jignit jurnaliștii pe baza vestimentației!

 
+2 click pentru
galerie

Margherita de la Clejani a fost luată la mișto de o celebră prezentatoare de știri, după ce aceasta a jignit jurnaliștii care s-au prezentat în fața magazinului ei pentru a le da detalii despre noul scandal în care este implicată! 

Margherita de la Clejani este protagonista unui nou scandal de proporții, după ce a fost acuzată de agresiune verbală și fizică din partea a două angajate dintr-o agenție imobiliară de pe Calea Victoriei.

Prezenți la datorie, mai mulți jurnaliști s-au prezentat în fața magazinului Margheritei pentru a afla adevărul direct de la sursă, însă s-au lovit de un zid de critici... vestimentare, din partea celei care se autointitulează o „fashionistă”, chiar dacă nu are niciun act doveditor în acest sens.

Laura Micovschi i-a dat replica!

În numele tuturor jurnaliștilor ironizați de Margherita pe baza vestimentației, Laura Micovschi, prezentatoarea de știri de la Antena Stars i-a dat replica fetei Clejanilor, într-o manieră la fel de satirică.

Prezentatoarea a cerut regiei să ia un cadrul mai larg pentru ca Margherita să îi poată sesiza ținuta, în timp ce oferea noi detalii despre scandalul de proporții în care este implicată!

”Am înțeles că trebuie să am o anumită ținută, un anumit stil...și fie vorba între noi, cred că trebuie să intru într-o stare de beatitudine. Domnișoara Margherita, designer, stilist, fashion icon, jurnalist și mai nou...criminalist, sunt bine așa? Îmi permiteți ca în aceste haine să citesc următoarele rânduri despre dumneavoastră?”, a spus celebra prezentatoare de știri la Star Magazin!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest