O cunoscută interpretă de muzică populară a murit, în urma unui accident rutier de la Dărmănești!

 
+2 click pentru
galerie

O cunoscută interpretă de muzică populară și-a găsit sfârșitul în urma unui cumplit accident rutier care a avut loc la Dărmănești. Tânără avea doar 23 de ani și a murit din cauza unui accident provocat de un tânăr de 19 ani.

Daniela Cușnir, o tânără interpretă de muzică populară, a murit în urma unui accident care a avut loc în cursul dimineții de luni, 14 septembrie, lângă localitatea Dărmănești, județul Suceava, după ce un șofer de 19 ani ar fi adormit la volan și ar fi ieșit de pe carosabil.

Mașina în care se afla artista de muzică populară a fost scăpată de sub control și a intrat într-un autoturism parcat, iar în urma impactului a lovit un cap de pod, potrivit Observator.

Cine era Daniela Cușnir

Daniela Cușnir era un nume cu greutate în industria muzicii populare din Suceava. Tânăra se urcase în mașina condusă de Vlad Barbir, violonistul formației în care cânta și regretata artistă, Dorna Band.

Se pare că cei doi veneau de la un eveniment la care cântaseră în Vatra Dornei. Potrivit primelor teorii, șoferul nu s-a odihnit și pe baza oboselii a avut loc accidentul. Atunci când tânărul a fost scos din mașină, era conștient, cu răni grave, iar acum se află la spital.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest