O dansatoare celebră din showbiz va deveni mamă pentru a doua dată: „E o bucurie imensă!”

 
+2 click pentru
galerie

O nouă graviduță în showbiz! O dansatoare celebră va deveni mamă pentru a doua oară, iar anunțul a fost dat chiar de ea pe contul său de socializare unde și-a exprimat bucuria și împlinirea pe care le trăiește în prezent!

Andreea Popescu trece printr-una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale! După ce s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se dedica în totalitate vieții de familie, dansatoarea a anunțat că va deveni mamă pentru a doua oară, iar venirea pe lumea a celui de-al doilea copil va întregi tabloul de familie la care a visat dintotdeauna.

”A venit momentul să împărtășesc cu voi cea de a doua MINUNE de la Dumnezeu👶🏻. #13saptamani #3luni. Așa bucurie este în inima mea și mă bucur că am această șansă să îmi înmulțesc iubirea, răbdarea și credința. Iubirea nu se imparte ci se inmulteste, rabdarea se dobandeste prin multa munca, iar credinta se intareste prin copiii mei. Cu greu am rezistat sa nu impart aceasta bucurie, pentru mine un copil inseamna o bucurie imensa de care toata lumea ar trebui sa se bucure. Vom avea doi copii minunați și să ne dea Dumnezeu măcar înca pe atâția”, a scris Andreea Popescu pe pagina sa de Instagram.

Andreea Popescu se află deja în cea de-a treia lună de sarcină și și-a anunțat admiratorii de pe social media abia acum, pentru a fi sigură că va trece cu bine de primul trimestru.

La 37 de ani am realizat mai mult decat mi-as fi putut dori. O familie, doi copii sanatosi, intoarcerea mea si restul sunt detalii”, a mai completat fosta dansatoare a Deliei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest