O femeie a slăbit 40 de kilograme făcând doar trei schimbări în viața ei

 

O femeie în vârstă de 26 de ani, pe numă Amanda, are o poveste nebănuită despre cum a reușit să piardă 40 de kilograme într-un an.

Bineînțeles, schimbarea i-a adus o doză mare de încredere în sine, după ce a slăbit miraculos în pragul celor 100 de kilograme pe care le avea. Povestea și fotografiile ei au devenit imediat virale, iar ea a mărturisit care au fost cele trei modificări simple pe care le-a făcut pentru a trece prin această transformare.

Exerciții moderate
În timp ce mulți ar spune că e nevoie de efectuarea unor exerciții intense, Amanda spune că secretul este să faci 20 de minute de exerciții variate zilnic. Cheia este de fapt, chiar variația. Așadar, Amanda a încercat: mersul pe jos, înotul, mersul pe bicicletă, voleiul, aerobic în apă, săritul coardei, urcatul pe scări.

Controlează-ți strict porțiile
Dacă vrei să obții rezultatele pe care Amanda le-a obținut, iată vestea bună: nu trebuie să te privezi de la mâncare. Tot ce trebuie să faci este să-ți distribui porțiile de mâncare într-un mod sănătos. Folosește vase mai mici din care să mănânci și crește cantitatea de mâncare bogată în fibre. Evită sucurile acidulate și încearcă să consumi apă detoxifiantă.

Dieta cu proteine
Nu mulți știu cum funcționează dieta bazată pe proteine care combate obezitatea. E de asemenea și cheia către vindecarea de osteoporoză și diabet. Proteinele te ajută să-ți formezi mușchii și să pierzi mai rapid în greutate.
Uite ce ar trebui să consumi: brânză elvețiană, lapte, ouă, carne de vită, piept de curcan, sardine, unt de arahide.

Dieta cu nivel ridicat de proteine nu este pentru toată lumea, însă în general este bună, mai ales dacă este urmată pentru o perioadă scurtă de timp. Înainte de a te apuca de cele trei schimbări pe care Amanda le-a făcut, îți recomandăm să consulți un medic.

A.C.
Sursă: stethnews.com


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest