O fetiță este abuzată de ani de zile la școală și nimeni nu intervine: ”Mi-a spus că dacă o mai duc la școală, se aruncă de la geam”

 

Imagini şocante într-o şcoală din Capitală! O fetiţă este abuzată de colegele ei şi nimeni nu intervine! Totul a fost filmat! Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Fetiţa din clasa a patra ar fi fost agresată şi umilită de colegele mai mari, iar dascălii lor nu au luat niciun fel de măsură. Mama acesteia a intervenit la Antena Stars pentru a vorbi despre cazul revoltător.

”De trei ani de zile. S-au potolit cei  din clasă și cei care schimbă tura, cei de clasa a șasea de șase luni. Profesorii sunt amenințați cu luarea titularizării. Profesoara care a intervenit a amenințat. Ne spune că este bătută, jignită, este urmărită când merge la baie, a fost tâlhărită, cu geaca ruptă și ciufulită. Nu am primit explicații oficiale, iar doamna directoare maschează sesizările și spune că nu există. Doamna profesoară nu poate să apară în direct”, a mărturisit mama copilului.

Mama fetiței care învață la Școala 149 din București este susținută și de către alți părinți, care acuză, la rândul lor violențe.

Echipa Antena Stars a mers la Școala 149 pentru a lua un drept la replică de la reprezentanții unității de învățământ, însă s-au lovit de atitudinea ostilă a membrilor școlii.

”Fetițele au fost chemate la Poliție și au fost învățate să spună că au fost luate la bătaie de către mămică. Mămica a fost bătută de către fetițe. Sunt patru fete. Nimeni nu intervine și nu face nimic. Noi, de fapt, am ști de ce nu intervine directoarea, suntem legate de mâini și de picioare. Nimeni nu și-a făcut datoria. Am ajuns să apelăm la televiziune ca să ne scoatem în siguranță copiii din școală.
Mi-a spus că dacă o mai duc la școală, se aruncă de la geam. De o săptămână face pe ea și directoarea a spus acest lucru
”, a dezvăluit mama fetiței agresate.

Paznicul a lovit camera și a fost evacuat din școală de către acesta. Anca Stoica, reporterul Antena Stars a fost, de asemenea, scos cu forța din unitatea de învățământ.

”Am intrat în școală și am încercat să vorbesc împreună cu doamna directoare. Paznicul devenise violent și noi am încercat să explicăm că am venit să luăm niște declarații despre copiii care sunt agresați în școală”, a spus Anca Stoica.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest