O mai ţineţi minte pe Gabriela Spanic, actriţa căreia Lucian Viziru îi dedica balade? Operaţiile estetice au transformat-o complet

 

Operaţiile estetice au transformat-o complet pe Gabriela Spanic (41 de ani). Actriţa este de nerecunoscut, după ce intervenţiile chirurgicale au transfigurat-o.

Gabriela Spanic era una dintre cele mai frumoase actriţe din Venezuela. A uimit cu talentul ei şi devenise modelul multor tinere. Mai mult, frumoasa actriţă a venit în România şi sute de fani au putut să o vadă în carne şi oase. Până şi Lucian Viziru i-a compus un cântec, frumuseţea ei răpitoare fermecându-l şi pe el.În ultimii ani, Gabriela Spanic a trecut printr-o serie de transformări, iar operaţiile estetice i-au schimbat radical înfăţişarea. Ea şi-a făcut implant în pomeţi, şi-a mărit buzele, sânii şi posteriorul.Gabriela Spanic spunea în urmă cu ceva timp că a fost o adolescentă plinuță, fapt care a transformat-o în țintă glumelor răutăcioase ale colegilor. Tachinările nu au făcut, însă, altceva decât să o ambiționeze pe Gaby. În 1992, ea a câștigat titlul de Miss Venezuela, lucru care i-a deschis poartă spre lumea actoriei. Primul rol important care a făcut-o cunoscută pe Gaby în toată lumea a fost cel dublu din telenovelă "Uzurpatoarea".

L.F.

Foto: Facebook


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest