O neatenție avea să îi coste viața! Culiță Sterp și frații săi, la un pas să își piardă viața într-un accident

 

O fracțiune de neatenție avea să îi coste viața și să provoace o mare tragedie. În timp ce se afla cu toți frații săi în mașină, Culiță Sterp era să îi conducă pe toți, pe ultimul drum!

Îi cunoaște o țară intreagă, însă puțini știu că familia lui Culiță Sterp a crescut la fermă, iar munca de jos nu a fost niciodată un motiv de rușine pentru ei. Nici măcar acum, când fratele lor cel mare este unul dintre cei mai căutați artiști de la noi, iar onorariile lui se ridică până la mii de euro pentru eveniment.

„Am avut o copilărie frumoasă. Cu toate că ne-am petrecut-o la vaci și la oi, ne era ciudă când eram mici că ei se scăldau la râu, iar noi să mergem la vaci. Ferma o avem de când ne știm. Este singurul venit al nostru. Niciodată părinții nu au avut un alt serviciu. Noi ne bucurăm foarte mult pentru el, orice ar vrea să facă în viața asta. Noi îl sustinem 100%.” a spus sora lui Culiță Sterp, într-un interviu in exclusivitate pentru Antena Stars.

Sunt uniți, iar amintirile din copilărie reușesc sa le aducă zâmbetul pe buze, ori de câte ori povestesc despre ele. Totuși un moment de neatenție la volan putea să conducă la o mare tragedie, iar Culiță Sterp a vorbit în exclusivitate despre episodul trist.

„Am avut un accident de mașină toți patru. Veneam de la mare și eram cu microbuzul nostru. Eu conduceam, iar 15 km de casă, m-a luat somnul, am ațipit. Dar am avut noroc că ne-a ținut Dumnezeu în viață” a dezvăluit Culiță Sterp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest