O nouă despărţire în showbiz! Raluca de la „Bambi” şi iubitul au luat-o pe drumuri separate!

 
+3 click pentru
galerie

Showbiz-ul românesc a fost acaparat de despărţiri în ultima vreme! De data aceasta, vestea şoc vine din partea Ralucăi de la „Bambi”. Artista şi Emil, cel alături de care a trăit o frumoasă de dragoste mai bine de un an au hotărât să o ia pe drumuri separate.

Cât mai multe cupluri din lumea mondenă aleg să îşi spună „adio”. Iar unul dintre acestea sunt şi Raluca şi Emil, care după o relație de un an, au decis să se departă. Motivul nu se ştie încă, dar cert este că ruptura dintre cei doi s-a produs chiar în luna aprilie, adică în urmă cu cinci luni.

Raluca de la „Bambi” a fost contactată de reporterii Spynews.ro, cărora le-a confirmat faptul că nu mai formează un cuplu cu Emil, iar mai multe detalii a refuzat să ofere. Artista doreşte să nu divulge detalii din viaţa personală, lucru care este de înţeles, ţinând cont de suferinţa prin care trece.

Deşi în urmă cu câteva luni Raluca mărturisea că este pregătită să facă pasul cel mare alături de Emil, iată că lucrurile s-au schimbat dramatic.

„Nu m-a cerut, dar sunt pregătită să spun: da! Eu nu știu ce zic despre el fiind pregătit. Suntem încă la început. Nu ne-am certat până acum,” a dezvăluit Raluca Tănase la acea vreme.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest