"Star Chef", cea mai nouă emisiune de la Antena Stars! Din acest weekend, Nicolai Tand şi Claudia Pătrăşcanu vor intra în bucătăriile vedetelor!

 

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 18:00, maestrul bucătar Nicolai Tand, alături de senzuala Claudia Pătraşcanu, vă invită la… masă. Vor găti, chiar în propriile lor bucătării, vedetele showbiz-ului românesc. 

Secondate şi supervizate de Nicolai, ele vor pregăti specialitatea casei lor, iar Claudia le va “toca” mărunt  şi le va “fierbe” la foc mic.

“Abia aştept să văd cât de bine se pricep starurile în bucătărie şi, de ce nu, sper să învăţ şi eu ceva trucuri de la ele. O să fie o aventură faină.

Claudia e foarte spontană, curioasă şi aduce zâmbet în bucătărie, pentru că este o treabă destul de serioasă. Chiar dacă, în showbiz, vedetele sunt cele care fac legea, oare în bucătărie se vor descurca?”, spune Nicolai. 

Şi frumoasa Claudia e foarte încântată de noul proiect: “Pentru mine este o provocare! De altfel, este pentru prima dată când prezint o emisiune de televiziune.

Eu sunt o persoană foarte veselă, îmi plac glumele şi-mi place să gătesc. Deşi nu cred că o să-mi bag nasul la gătit, pentru că Nicolai este expertul, stau pe margine şi fur meserie.

Am slăbit mult în ultima vreme, prin sport, dar nu cred că o să mă abţin să nu mănânc ceea ce vedetele vor găti. Sunt foarte pofticioasă şi nu pot rezista fără dulciuri, ele sunt viaţa mea! Cu un desert, un bărbat  mă poate cuceri!”, adaugă Claudia.

Cum se vor descurca starurile în bucătărie, cât de delicioase şi arătoase vor fi preparatele lor, veţi afla în fiecare weekend, de la ora 18:00, la “Star Chef”, cu Nicolai Tand şi Claudia Pătrăşcanu.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest