O nouă graviduță în showbiz? Carmen de la Sălciua, dezvăluiri uimitoare după despărțirea de Culiță Sterp: „Mă va schimba noul statut”

 

Carmen de la Sălciua a aruncat bomba! Nici bine nu s-a despărțit de Culiță Sterp, că frumoasa artistă a postat un mesaj care le-a dat muuult de bănuit admiratorilor săi! Se pregătește să devină mămică?

Carmen de la Sălciua face ce face și reușește să ajungă în atenția publicului. După relația controversată și despărțirea de același fel, de Culiță Sterp, iată că artista a dezvăluit că vrea să devină mămică.

Întotdeauna transparentă și directă în ceea ce a privit viața personală, atunci când a fost întrebată de un admirator dacă vrea să devină mămică și dacă are vreun regret că nu a reușit să aibă un copil până la vâsta asta, Carmen de la Sălciua i-a răspuns în aceeași notă cum ne-a obișnuit.

Interpreta a mărturisit că își dorește să aibă o familie frumoasă și unită, dar că nu se grăbește și așteaptă momentul potrivit. Mai mult de atât, Carmen de la Sălciua a dezvăluit că așteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni mămică, fiind extrem de curioasă de cum anume o va schimba noul rol.

”Sunt curioasă cum mă va schimba acest nou statut de mămică...atunci când va fi să fie...îmi doresc o familie frumoasă și unită...iar copiii să fie doar sănătoși”, a fost replica artistei. 

O ghinionistă în dragoste

Dacă pe plan profesional este mai bine ca niciodată, pe plan personal, nu putem vorbi de același lucru! După reimpăcarea cu fostul soț, care a șocat întreg showbiz-ul, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au decis să se despartă, din nou, dar de data aceasta definitiv. Imediat după separarea, artistul a blocat-o pe rețelele sociale, iar interpreta a mărturisit că a fost rănită de gestul acestuia.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest