O nouă graviduţă în showbiz! Cristina Rus este însărcinată, în şapte luni! A ţinut totul secret

 
+2 click pentru
galerie

Cristina Rus este în culmea fericirii! Frumoasa artistă urmează să devină mămică pentru a treia oară, iar imaginile puse pe instagram, de unul dintre prietenii săi, stau drept dovadă!

Cristina Rus şi soţul său, Dragoş Bîtleanu trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii lor. Cântăreaţa a ţinut totul secret, deoarece şi-a dorit linişte şi pace, fără să se facă prea mare tam tam, în jurul vieţii sale personale. Acesta a fost şi motivul pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor.

Cristina Rus a hotărât să se dedice în totalitate familiei sale, chiar în urmă cu cinci ani. Alături de soţul său, Dragoş Bîtleanu, aceasta mai are încă doi copii, un băiat şi o fetiţă: pe Dragoş şi pe Cristina Maria.

Chiar dacă nu mai este prezentă atât de mult în showbiz-ul românesc, Cristina Rus se declară o femeie împlinită şi fericită, căreia nu îi lipseşte nimic. Şi are şi motive. Alături de soţul său formează unul dintre cele mai solide cupluri din România, iar cum showbiz-ul românesc este plin de divorţuri şi drame, putem spune că cei doi reprezintă o excepţie.

A dezvăluit sexul copilului

Cristina Rus şi Dragoş Bîtleanu vor avea o fetiţă! Cei doi sunt extrem de entuziasmaţi şi abia aşteaptă să o strângă în braţe pe micuţă: „Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puțin și nasc. În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță”, a spus Cristina Rus pentru VIVA!.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest