O nouă idilă? Andreea Mantea i-a luat mințle unui cunoscut miliardar!

 

O nouă poveste de dragoste se întrevede la orizont. Vorbim de Andreea Mantea şi de milionarul român Nick Rădoi. Vedeta Antena 1 filmează zilele acestea pentru emisiunea „Burlăciţia" chiar în palatul pe care omul de afaceri îl deţine la Los Angeles.


Aşa cum îi stă bine unei femei frumoase, Andreea Mantea suceste minţile bărbaţilor din America. În timp ce se afla peste ocean pentru filmarea emisiunii Burlăciţa, Andreea a avut parte de o întâlnire de zile mari..


N. Rădoi: "E o fată foarte ok. E o fată foarte drăguţă, eu nu pot să-ţi spun nimic din trecutul ei. Părerea mea e că e foarte ok ca fată şi eu n-am avut nicio părere despre ea şi chiar mi-a plăcut!"


Probabil că şi Andreei i-a plăcut, pentru că ai ce vedea în palatul lui Nick Rădoi. Statuete de bronz, piscine, casă subacvatică, mobilier din aur masiv, sculpturi ca la Casa Albă! În acel palat s-ar fi lăfăit chiar şi Anda Adam atunci când a ajuns peste Ocean. Aha, şi apropo de Andra, vine şi întrebarea pentru Nick.


Înţeleg că aţi cunoscut-o acolo, v-a plăcut de ea, o să-i daţi un inel?


N. Rădoi: „E foarte interesantă chestia cu Andreea Mantea. Presa a început să vorbească lucruri şi eu nici n-am ajuns să o cunosc. Deci pur şi simplu eu aveam discuţii cu producătorii şi chiar sunt prieten cu ei. M-au rugat să fac nişte lucruri pentru ei."


Oricât de dezinteresat se dă, miliardarului se pare că i-a căzut cu tronc focoasa Burlăciţă. În direct la Un Show PăcătosC Rădoi a declarat că speră ca Andreea Mantea să renunţe la băieţii veniţi să-i cucerească inima şi să-l aleagă pe el.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest