O nouă nuntă în showbiz? Mara Bănică a fost dată de gol, chiar de ziua ei! VIDEO

 

Cunoscută drept una dintre cele mai puternice femei din showbiz-ul românesc, vestea că Mara Bănică se mărită a surprins pe toată lumea. Jurnalista trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp, relaţie pe care a tinut-o la distanţă de ochii curioşilor. Dar cu toate acestea, planurile i-au fost divulgate chiar de cei mai buni prieteni şi chiar de ziua ei.

După ce şi-a sărbătorit ziua de naştere cu mare fast, planurile de măritiş ale Marei Bănică au fost deconspirate chiar de cele mai dragi persoane din viaţa ei. A primit cadouri – unul şi unul, dar supriza cea mare a fost atunci când s-a aflat faptul că are de gând să facă pasul cel mare.

Mara Bănică a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars unde a vorbit despre nuntă, cât şi despre persoana lângă care urmează să îşi petreacă tot restul vieţii. Chiar dacă discuţiile despre căsnicie şi despre clădirea unei familii au existat, se pare ca nimeni nu a avut curajul să o ceară în căsătorie, la propriu.

"Depinde de acel cineva care mă cere în căsătorie, dacă te cere cine vrei tu. Nu e treaba ta ce răspuns dau, cred că aş leşina mai întâi. Nu m-a cerut nimeni de nevastă niciodată, cred că de frică. Nu a fost niciodată o cerere reală de soţie, discuţii au mai fost, dar să mă ceară efectiv nu mi s-a mai întâmplat", a declarat Mara Bănică, la Antena Stars.

În ciuda faptului că jurnalista nu a oferit detalii concludente despre căsătorie, cea care a făcut lumină în această situaţie a fost chiar buna ei prietenă, Adriana Bahmuţeanu. "Eu am crezut că am venit la nuntă, când am văzut tortul ăla, am zic gata,e nuntă şi nu ne-a spus. Face o surpriză. Dar cred că e încălzirea pentru nuntă, ceva îmi miroase mie, deci Mara o pune de nuntă. Mie mi-a zis că nu a fost niciodată cerută, nu cred, a refuzat ea, nu mai ţine minte. Trebuia să îl întrebăm pe domnul Lis, că el ţine minte.", a spus Adriana Bahmuțeanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest