O singură băutură NATURALĂ te scapă de centrimetri din TALIE, îţi îmbunătățește VEDEREA și MEMORIA

 

Cine nu îşi doreşte să aibă o siluetă ca fotomodelele din reviste? Evident că este o întrebare retorică pentru toate femeile. Ei bine, este posibil să obţii ceea ce îţi doreşti fără prea mare efort, cu o singură băutură naturală.

Aceasta reduce vizibil grăsimea abdominala, ba mai mult decât atât, datorită ingredientelor din care se prepara, îmbunătățește vederea, funcțiile cerebrale, memoria, conform site-ului sanatate.bzi.ro.

Ingrediente:

- o lingură mare de miere crudă

- două linguri mari de oțet de cidru

- un pahar de suc de portocale sau de rodie (sucul de fructe trebuie să fie natural, proaspăt)

Mod de preparare:

Se pun toate ingredientele într-un recipient și se amestecă foarte bine. Se servește rece, sau la temperatura camerei, în funcție de sezon.

Beneficii: 

Mierea crudă este un excelent antibacterian și antioxidant. Este și un puternic revigorant și energizant al organismului, ajută la buna funcționare a creierului, îmbunătățește memoria și capacitatea de concentrare. 

În plus, mierea crudă furnizează o gamă largă de substanțe benefice, vitamine, oligoelemente și minerale. 

Oțetul din cidru este un excelent tonic pentru sistemul nervos, revitalizandu-l. Susține activitatea inimii și combate oboseală, stimulează regenerarea celulară și procesul de digestie, menține colesterolul în limitele normale și este eficient în combaterea durerilor articulare, musculare și în hipertensiune arterială. 

Sucul de rodie este și el bogat în antioxidanți, fiind un foarte bun combatant al colesterolului în exces, iar sucul de portocale reglează procesul de digestie, are un conținut bogat în vitamină C, fiind astfel utilă în stimularea imunității.

Foto: sanatate.bzi.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest