O sportivă celebră, violată de două ori! A făcut dezvăluiri șocante despre experiența traumatizantă!

 
+2 click pentru
galerie

Este una dintre cele mai cunoscute sportive din lume, dar nimeni nu cunoștea drama prin care a trecut, în anii adolescenței, care se presupuneau a fi cei mai frumoși din viața unui om! A fost violată de două ori, la distanță de câteva luni, de doi bărbați diferiți, iar abia după ce rănile s-au cicatrizat, a putut vorbi despre experiența traumatizantă prin care a trecut.

Nikki Bella, fosta logodnică a lui John Cena, a lansat împreună cu sora sa, Brie, o carte autobiografică în care a făcut mărturisiri cutremurătoare despre traumele la care a fost supusă, la doar 15 ani.

Celebra divă a sporturilor de contact din Statele Unite ale Americii a fost violată de un coleg de școală, pe care îl considera cel mai bun prieten, atunci când avea 15 ani. Iar la câteva luni distanță, la 16 ani, Nikki Bella a fost supusă aceluiași tratament de un bărbat mai în vârstă, care a drogat-o pentru a profita de ea.

În cartea lansată, Nikki a mărturisit că o bună bucată de timp a crezut că cele două violuri au fost din cauza ei, iar rușinea și blamarea care au cuprins-o după aceea, au fost mai puternice decât șocul pe care l-a trăit în momentul violurilor.

„Este un sentiment oribil cel pe care îl trăieşti în acele clipe de groază. Apoi, simţi ruşine şi frustrare, care dor mult mai tare decât ceea ce s-a întâmplat înainte... Când ţi se întâmplă aşa ceva, începi să ai impresia că vina e la tine. Cât de uşor îţi este să simţi mai degrabă ruşine decât furie şi cât de greu îţi este să realizezi că n-ai putut face nimic ca să îi opreşti”, a declarat Nikki Bella.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest