O vedetă celebră pe Instagram, găsită fără suflare și complet dezbrăcată, la marginea unui drum! Detalii despre cazul misterios!

 
+3 click pentru
galerie

O vedetă celebră pe Instagram a fost găsită fără suflare și complet dezbrăcată, la marginea unui drum, din Statele Unite al Americii. Tânăra fusese declarată dispărută de familia sa, după ce nu au mai auzit nimic de ea de două zile.

Alexis Sharkey, o vedetă extrem de apreciată pe Instagram, a fost dată dispărută, după ce preț de două zile nimeni nu mai știa nimic de ea. Deși era o fire independentă, familia sa s-a îngrijorat tare atunci când i-au sesizat absența, mai ales că aceasta nu pleca niciodată, nicăieri, fără să anunțe.

Autoritățile au fost alertate de mama sa, Stacey Clarck Robinault, după ce aceasta a fost sunată de soțul fiicei sale, îngrijorat, anunțând-o că Alexis nu a sosit acasă.

A fost găsită moartă și dezbrăcată complet

Moartea lui Alexis Sharkey este învăluită în mister, dat fiind că nu prezenta răni vizibile pe corp, după ce a fost găsită fără suflare și complet dezbrăcată. Descoperirea macabră a fost făcută de un bărbat angajat la „Drumuri” din Houston, Texas, atunci când a sesizat o pereche de picioare care ieșeau de sub niște tufișuri.

Încă nu s-a stabilit cauza morții, însă departamentul de Poliție din Houston a deschis o anchetă în acest caz pentru a descoperi ce anume i-a provocat decesul tinerii.

Mama sa îndurerată a fost cea care a anunțat decesul fiicei sale: „Cu inimile frânte, Mike și cu mine vrem să vă anunțăm că a fost găsit corpul lui Lexi… Vă rog, dați-ne timp să trecem peste această pierdere incredibilă pentru familia noastră și pentru această lume! Ne va fi dor de tine, Iubire".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest