O vedetă din România a ajuns femeie de serviciu, după ce a rămas blocată în afara granițelor, din cauza pandemiei: „Am clacat emoțional”

 
+2 click pentru
galerie

O cunoscută vedetă din România a ajuns femeie de serviciu într-un hotel. A plecat din țară și a trăit cel mai negru coșmar. A fost la cules de căpșuni și și-a spălat hainele până s-au găurit. A intrat în depresie și se luptă, ajutată de o armată de medici, ca să își revină. Mai jos avem toate detaliile dramei cântăreței care a rămas blocată în străinătate.

Alya a trăit momente de groază, timp de trei luni și jumătate. A prins-o pandemia la mii de kilometri departe de casă, iar când s-au terminat economiile, artista a trecut la munca de jos pentru a supraviețui.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Alya a povestit cu lux de amănunte calvarul prin care a trecut, din momentul în care a decis să meargă la niște cursuri în Scoția.

„Când am ajuns la aeroport mi s-a propus să rămân două săptămâni pentru binele meu. M-am bucurat că am avut unde să stau. Cei de la hotel m-au lăsat să stau la ei, pentru că i-am ajutat cu tot ce se putea. 

Partea dramatică a fost că atunci când am știut că o să vin acasă, nu am mai venit și am rămas în aeroport, singură, cu bagajele după mine. Nu aveam pe cine să sun, să cer ajutor. Emoțional am clacat, am aruncat cu valiza, am plâns, nu mai știam ce să fac.

M-am dus la niște oameni de la fermă și i-am întrebat dacă nu au nevoie de ajutor. M-au ajutat foarte mult chiar și moral. Am cules zmeură, căpșuni, salată verde și ceapă verde.

Atât de mult am folosit și spălat hainele încât se tociseră la propriu.” A spus Alya pentru Antena Stars.

Pentru interviul integral acordat de Alya, dați play clipului de mai jos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest