O vedetă din România, devastată de durere, după ce tatălui ei i-a fost amputat și cel de-al doilea picior!

 
+2 click pentru
galerie

Clipe sfâșietoare pentru o vedetă din România, după ce medicii i-au amputat tatălui ei și cel de-al doilea picior! Cristina Pucean, căci despre ea este vorba, este devastată și nu mai are cuvinte să își exprime durerea.

Cristina Pucean este urmărită de ghinion și de suferință. După moartea nepoțelului său într-un incendiu înfiorător, dansatoarea lui Florin Salam trece din nou prin momente greu de îndurat. Medicii au fost nevoiți să îi amputeze și cel de-al doilea picior tatălui, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, potrivit Spynews.ro.

Cristina Pucean a fost nevoită să facă rost de bani și să își întrețină familia, după ce tatăl ei a rămas fără un picior în 2014. Fosta Miss Piranda a făcut eforturi supraomenești pentru a putea duce pe umerii săi povara de stâlp al familiei, cât și pentru a le oferi celor dragi tot ce au avut nevoie. 

Mai mult de atât, se pare că după ce i-a fost amputat piciorul tatălui său, Cristina Pucean și-a făcut un tatuaj pentru a marca momentul crunt pe care l-a trăit, iar acum, se află din nou într-o răscruce de drumuri, după ce părintele său a rămas fără ambele membre inferioare.

„Tatăl meu, anul trecut s-a operat. A avut o operație foarte grea. Mie nu îmi placeau tatuajele până atunci. În afara faptului că eu îi intretin am vrut să fac asta. Când a vazut ca e vorba de el în tatuaj… nu a mai zis nimic. S-a bucurat, i-a placut mult”, spunea Cristina Pucean în 2015. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest