O vedetă din România s-a infectat cu noul coronavirus, după ce și-a ros unghiile: „Uite ce înseamnă o mică neatenție”

 
+2 click pentru
galerie

Pare ireal, însă este cât se poate de adevărat! O vedetă din România s-a infectat cu noul coronavirus, după ce și-a ros unghiile! Rezultatul pozitiv al testului a venit la scurt timp, după ce, în urmă cu doar câteva zile, și-l mai făcuse o dată și ieșise negativ!

Fostul manechin Adela Chirică a fost infectată cu noul coronavirus, după ce se întâlnise cu o prietenă, care a fost depistată cu COVID-19. Pentru că s-a speriat, vedeta a făcut imediat testul al cărui rezultat a fost negativ. Însă ca să stea liniștită, Adela a decis să își mai facă unul, de siguranță, care a ieșit pozitiv.

Testul de anticorpi a ieșit pozitiv. Slab pozitiv poate și pentru că l-am făcut în a 8-a zi, nu în a 14-a. Astăzi sunt deja în a 3-a zi de antibiotic Azitrox. Știu că poate ieși pozitiv și dacă am orice fel de coronaviruși, nu neapărat COVID. Însă a apărut și tusea care mă chinuie mai ales noaptea. Nas înfundat, oboseală… dorm cam toată ziua, dar și pentru că noaptea abia apuc 2-3 ore de somn. Îmi continui izolarea și vineri voi repeta testul. Iau foarte multe medicamente și sunt convinsă că până vineri voi fi ca înainte.” a spus Adela Chrică, pe pagina ei de socializare.

S-a infectat cu coronavirus după ce și-a ros unghiile

Adela Chirică a dezvăluit că știe cum a intrat în contact direct cu virusul de temut. Fostul model a povestit că după ce prietena infectată cu coronavirus i-a adus niște cadouri, a pus mâna, fără să le dezinfecteze.

Cât a mai discutat cu domnișoara în cauză, vedeta a început să își roadă unghiile, moment în care s-a contaminat: „Asta arată cât de important este să respectăm regulile de igienă. Eu le respect, dar uite ce înseamnă o mică neatenție, una mică! Trebuie să dezinfectăm tot, inclusiv mâinile… Îmi asum tot, eu sunt vinovată. Am uitat, pur și simplu”, a dezvăluit Adela.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest