O vloggeriță celebră, incendiată de fostul soț, live pe internet, în fața familiei! A murit în chinuri!

 
+3 click pentru
galerie

O vloggeriță celebră a murit în chinuri, după ce a fost incendiată de fostul soț, în timp ce se afla într-o transmisiune live. Familia ei a fost martoră la episodul șocant!

Lamu, o vloggeriță faimoasă din China, s-a stins din viață, după ce două săptămâni a trecut prin dureri greu de suportat. După ce a fost incendiată de fostul soț, vedeta s-a ales cu arsuri grave pe o suprafață mai mare de 90% din corp.

Vloggerița în vârstă de 30 de ani a fost victima violențelor domestice ani la rând, motiv pentru care a decis să divorțeze de bărbatul care o bătea cu bestialitate în fiecare zi. În momentul în care a aflat de decizia acesteia de a se despărți de el, acesta s-a înfuriat atât de tare, încât a stropit-o cu benzină și i-a dat foc, în tomp ce se afla într-o transmisiune live. Imaginile groazei s-au petrecut în fața întregii sale familii.

După ce bărbatul a aruncat cu bezină cu ea și i-a dat foc, imaginea s-a înnegrit, iar pe fundal, cei care urmăreau transmisiunea live, i-au putut auzi strigătele de durere și de panică.

Anunțul tragic că Lamu nu a putut rezista rănilor grave și s-a stins din viață a fost dat de sora vloggeriței, care le-a cerut fanilor acesteia să o ajute financiar pentru a-i putea organiza înmormântarea.

Agresorul a fost reținut de organele de legii și i se va decide sentința, în curând.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest