O vorbă spune că "Ulciorul nu merge de multe ori la apă!" Denisa Botcari a fost prinsă în fapt de o soţie geloasă!

 
+2 click pentru
galerie

Denisa Botcari s-a jucat cu mulți bărbați celebri din lumea mondenă și multe femei știu că este ca un magnet în fața lor. Tocmai din acest motiv, blonda este considerată de multe dintre reprezentantele sexului frumos, un adevărat pericol. Una dintre acestea a prins-o în fapt cu soțul ei în casă. Ce a urmat, este de necrezut!

Blonda nu a bănuit nicio secundă că o întâlnire de afaceri va avea un final neaşteptat, iar ea va ajunge...victimă. Cum a fost protagonista unor pictoriale incendiare pentru bărbaţi, iar meseria ei este de model, Denisa Botcari nu se dă înlături atunci când vine vorba de şedinţe foto. Aşa că a mers la o întâlnire cu directorul unei reviste pentru a stabili ultimele detalii. 

Din păcate, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată, iar discuţiile au fost întrerupte brusc de ...o doamnă. Nu era secretara, ci soţia bărbatului, care era extrem de furioasă. Din tonul vocii ei, problema era legată de un triunghi amoros, care îl implica pe partenerul ei de viaţă şi pe o altă femeie, în speţă, secretara.

A urmat un scandal imens! Urmăriți imaginile!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest