Oana, enervată la culme de Laurenţiu la „Dragoste fără secrete”: „Mă disperi””

 

Oana s-a trezit cu faţa la cearceaf. Încă de dimineaţă a început să îl cicălească pe iubitul său, Laurenţiu, în casa „Dragoste fără secrete”, iar motivele au fost surprinzătoare pentru toată lumea.

Vizibil deranjată de faptul că Laurenţiu stătea cu picioarele goale în casă, Oana a început să arunce cu replici usturătoare în acesta. Un motiv nesemnificativ, pe care concurenta l-a transformat în ceva uriaş. Dar Laurenţiu şi-a păstrat calmul şi fără să se enerveze, încerca să îi explice care este motivul pentru care nu poartă şosete şi pentru care face sport. 

„Shhh, o să fac şi eu, când o să zici şi tu ceva. Sa nu te mai văd cu picioarele goale, că mă disperi. Eu am şosete. Nu vreau să îţi aduc, ia-ţi tu. Nu mă mai enerva, că şi aşa am o stare proastă. Tu faci sport pentru că vrei să îţi placă ce vezi în oglindă.” sunt cuvintele pe care i le-a adresat Oana lui Laurenţiu.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest