Oana Kamara, marea castigatoare la un festival international de videochat

 

Cine e cel mai premiat model de videochat din tara si din afara?  Nimeni alta decat Oana Kamara, fosta sotie a lui Kamara, care tocmai a castigat cel mai ravnit trofeu de videochat, fiind desemnata Best Model la festivalul international Ynot, care a avut loc in septembrie la Praga.

Aplauzele au rasunat in sala cand incantatoarea Oana a urcat pe scena pentru a-i fi inmanat premiul binemeritat. Va prezentam in premiera fotografii cu momentul desemnarii premiului, moment in care fosta doamna Kamara a stralucit ca un superstar international.

Oana Kamara, protagonista unui scandal mediatic legat de ocupatia sa de model de videochat, a dovedit tuturor ca e o femeie puternica care nu se supune prejudecatilor si care reuseste sa fie cea mai buna in ceea ce face nu numai in tara, ci si in lume, inchizand astefel definitv gura invidiosilor care s-au grabit sa o blameze pentru alegerile sale.

“ Multumesc in primul rand colegilor si echipei Best Studios pentru ca au crezut in mine si m-au sustinut in momentele delicate prin care am trecut, increderea lor in mine m-a ajutat sa merg mai departe si sa inteleg ca nu are de ce ce sa-mi fie rusine de ceea ce fac. Le multumesc si celor care m-au criticat pentru ca m-au ambitionat sa muncesc mai mult si sa dovedesc ca pot fi the best in ceea ce fac. Mi-am asumat public cariera de model de videochat pentru a incuraja si alte femei sa nu le fie rusine cu faptul ca muncesc ca sa fie independente financiar si pentru a-si sustine familiile” a declarat Oana special pentru reporterul nostru.

In afara de sumele fabuloase vehiculate in aceasta industrie, conform surselor noastre Oana castigand peste 10.000 de dolari inca din prima luna ca model la Best Studios, Oana primeste si recunoastere internationala, dovedind ca e o femeie nu numai frumoasa, ci si desteapta si ambitioasa, care reuseste sa ajunga oricunde isi doreste.

Echipa BEST STUDIOS, cea din care face parte si Oana de aproape 2 ani, a surclasat cele mai cunoscute studiouri de videochat din lume, castigand in afara de premiul Best Model si BEST STUDIO si BEST Industry Ambassador, 2 dintre cele mai importante premii la orice festival international de profil.

Conform surselor noastre, Best Studios se diferentiaza de alte studiouri de videochat prin faptul ca promoveaza un altfel de videochat, elegant, rafinat, stilat, in care arta conversatiei se imbina cu arta seductiei. “ Be the best or be the rest” este motto-ul studioului si, in lumina ultimelor evenimente, se pare ca nu exista nicio indoiala ca Best Studio reuseste sa se ridice la inaltimea numelui si sa fie the best.

Tot mai multe romance sunt atrase de o cariera in videochat la Best Studios, Romania avand una dintre cele mai mari si mai profitabile industrii de profil din lume. Se pare ca modelele de videochat castiga intre 4000 si 20000 de dolari pe luna, mai bine decat multe directoare de firme internationale. 

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest