Oana Lis a ajuns la terapie: ”Am primit o ședință gratis!”

 

Starea de sănătate a lui Viorel Lis și problemele financiare generate de aceasta au determinat-o pe soția acestuia să ceară ajutor psihologic de specialitate.

 

Oana a întâmpinat mari dificultăți în ultima vreme din cauza problemelor de sănătate ale soțului său, Viorel Lis, cu 34 de ani mai în vârstă. Fostul edil al Bucureștiului, 78 de ani, a avut o grămadă de probleme medicale, astfel încât soția sa a stat multă vreme prin spitale, pentru a fi sigură că acesta beneficiază de îngrijire adecvată, în plus banii cheltuiți pe tratamentele seniorului au subțiat visteria familiei considerabil.

 

Psiholog de meserie, Oana Lis a avut ea însăși nevoie de ajutor de specialitate în acest sens pentru a trece de perioada grea în care se află. Ea a dezvăluit că zilele trecute a fost subiectul unei ședințe de terapie psihologică, primită gratuit din partea unei college de breaslă. Pe lângă știință, soția lui Viorel Lis apelează și la biserică pentru a-și rezolva problemele din familie.

 

,,Și eu am făcut terapie, chiar ieri am fost la o colegă de-a mea, care mi-a oferit o ședință de terapie din partea ei, gratis, bineînțeles că eu cred în psihologie, că altfel nu m-aș fi făcut psiholog. Și e și normal eu, la rândul meu, să lucrez cu mine, pentru că și eu am nevoie de suport. Și prietenii mă ajută, bineînțeles, merg și la biserică, merg și la psiholog, fac tot ce se poate”, a mărturisit Oana Lis, potrivit impact.ro.

 

Este deja de notorietate faptul că tratamentele soțului Lis sunt costisitoare. Fapt dovedit și de una dintre imaginile postate de Oana Lis, când își duce verigheta la amanet pentru a putea acoperi cheltuielile. Femeia consideră că fostul primar al Capitalei a făcut o serie de greșeli de management financiar, în sensul că nu a pus bani deoparte pentru vremuri rele, cum sunt cele prin care cuplul trece acum.

 

„A fost o greșeală, dar în primul rând o greșeală a lui Viorel. El având o vârstă, trebuia să se gândească că la bătrânețe ai nevoie de niște bani în plus, probabil că s-a bazat că na, o să poată să muncească, că statul te ajută, nu, e foarte greu. În al doilea rând nu am avut cine știe ce câștiguri ca să pui și niște bani deoparte, în al treilea rând până nu treci printr-o situație, nu știi cum e”, a mai spus Oana Lis.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest