Oana Lis a sărbătorit aniversarea de 44 de ani într-un mod diferit decât în trecut

 

Oana Lis a împlinit 44 de ani și este recunoscătoare pentru toate momentele din viața ei, chiar dacă a trecut prin încercări grele în copilărie și adolescență. Vedeta a ales să sărbătorească modest în acest an, alături de prietenii apropiați și familia, renunțând la petrecerile fastuoase care au făcut-o celebră în trecut.

Soția lui Viorel Lis a declarat la Antena Stars că este surprinsă că a ajuns la această vârstă, având în vedere momentele dificile prin care a trecut în viață. În ciuda faptului că a fost cunoscută ca o împătimită a petrecerilor, Oana alege să sărbătorească modest în acest an și să își petreacă ziua doar cu cei dragi.

”Este o vârstă frumoasă pentru o femeie. Sunt recunoscătoare lui Dumnezeu, că nu credeam că o să ajung la vârsta asta. Am avut multe probleme în viață și nu mă vedeam așa, de-a lungul vieții. Poate aș fi realizat mult mai multe în viață, dacă aș fi avut o familie care să mă susțină. Eu am fost în modul de supraviețuire, au fost momente când nu am avut ce să mănânc în copilărie, în adolescență, nu aveam cu ce să mă îmbrac.”, a spus Oana Lis.

Deși a avut parte de petreceri fastuoase și a fost o prezență constantă în lumina reflectoarelor, Oana a ales să își petreacă ziua de naștere într-un mod mai liniștit. ”Vreau să mănânc bine, să beau ceva, să stau cu o prietenă. Vreau să stau în liniște. Făceam petreceri, era frumos, mi-e dor de prietenii mei.”, a mai adăugat ea.

În final, Oana Lis și-a exprimat recunoștința pentru toate momentele din viața ei și pentru faptul că a ajuns la această vârstă: ”Sunt recunoscătoare pentru fiecare moment din viața mea. Sunt recunoscătoare pentru că am oameni care mă iubesc și care mă apreciază și pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest