Oana Lis a vrut să facă o glumă cu Viorel, dar nu prea i-a ieşit! Ce au făcut cei doi la o piscină din Capitală?

 
+2 click pentru
galerie

Canicula scoate din casă toate vedetele şi le trimite direct la piscină! Este şi cazul Oanei şi al lui Viorel Lis care au plecat să se relaxeze şi să se distreze la o piscină din Capitală.

Cei doi au povestit în stilul lor caracteristic, cum au luat decizia de a ieşi la pisicină în mijlocul zilei, când razele solare sunt cele mai puternice.

"O ardem ca pensionarii pe la piscină. Eu l-am convins pe Viorel să mergem, că aseară eram foarte nervoasă. E frumos şi nu suportam să vin în weekend când e foarte aglomerat şi se uită toată lumea la noi.

În primul rând o nesimţită mi-a raportat poza pe facebook pentru că vezi domne conţine nuditate, dar eram în costum de baie, iar în al doilea rând sunt mai plinuţă ce, care e problemă se poartă formele," a spus Oana Lis, la "Star Magazin", de la Antena Stars.

"Oana ca să plece de acasă are nevoie de vreo trei ore," a spus şi Viorel Lis.

La un moment dat, Oana a vrut să facă o glumă în direct şi a vrut să îl arunce în piscină pe soţul ei. După care, el a vrut să îi plătească cu aceeaşi monedă. Oana s-a enervat şi a început să îl înjure, iar microfonul a captat tot ce a zis.

Urmăriţi întregul moment în materialul video de mai sus!

Foto: Capturi Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest