Oana Lis cere ajutor în toate direcțiile în lupta cu boala soțului ei: „Merg la terapie, merg la biserică”

 

Blondina este disperată și sleită de puteri în bătălia cu boala fostului primar al Bucureștiului. Ea caută toate mijloacele pentru a trece peste obstacolele pe care viața i le-a pus în cale.

 

Oana Lis a vorbit la Antena Stars despre problemele cu care se confruntă de o bună bucată de vreme. Bătrânețea și starea de sănătate a lui Viorel Lis au făcut-o să-și amaneteze până și verigheta, dar blondina încă speră că, cu ajutor divin și psihologic, va reuși să depășească aceste probleme cu care se confruntă de la începutul anului.

 

Soția fostului primar a mărturisit că, chiar da ea însăși este psiholoagă de profesie, a ajuns să aibă nevoie de specialiști în acest domeniu. Iar când nici acest tip de ajutor nu-și face efectul, femeia caută un licăr de speranță la biserică. „Am avut o perioadă foarte grea care încă nu s-a încheiat. Merg și la terapie, pentru că mi se pare normal. Chiar dacă eu sunt psiholog, chiar și eu merg la terapie. Merg și la biserică. Credința este o ancoră, o putere.", a declarat Oana Lis la Antena Stars.

 

Având în vedere prin ce a trecut în ultima perioadă, Oana Lis a ajuns să considere că rostul ei pe pământ este acela de a face viața celor din jur mai bună, inclusiv cu sacrificiul de sine, așa cum se întâmplă de o bună perioadă de timp: "Misiunea mea consider că este să fac viața celorlalți să fie mai bună. Este foarte ușor să jignești, așa cum am fost și eu. Eu nu răspund la rău cu rău. Nu răspund la violență cu violență."

 

Totodată, vedeta, care s-a aflat mai mereu la căpătâiul soțului bolnav, a luat în calcul să ceară și ajutor de specialitate pentru Viorel din partea statului pe care acesta l-a slujit. „Știu că unii își duc părinții, soții, la azil. Tot mai mulți ajung acolo, uite și Arșinel a ajuns! Eu nu condamn, nu judec pe nimeni! Probabil că, dacă cineva e cu Alzheimer ,e foarte greu să te descurci cu el. Poate să dea drumul la aragaz, uită, mai știu eu ce se întâmplă?! E un pericol pentru el și pentru ceilalți.Și, într-adevăr, e foarte scump să vina medicul acasă, să vina terapeuții acasă. Dar, se poate! O să depun și eu dosar pentru ajutor de la Stat pentru Viorel, să-i iau o asistentă. E foarte greu să le fac eu pe toate!”, a declarat Oana Lis pentru click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest