Oana Lis, despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Se plimbă săracul prin pat!”

 

Oana Lis trece prin momente grele, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă soțul ei. Vedeta a acordat un interviu, în exclusivitate, la Antena Stars în care a dat ultimele detalii despre situația fostului edil din acest moment.

 

Viorel Lis, 77 ani, nu trece prin cele mai fericite momente, pentru că starea lui de sănătate se deteliorează de la o lună la alta. Implicit, nici consoarta fostului primar al Bucureștiului se confruntă cu dificultăți, întrucât trebuie să aibă grijă de acesta. Este și motivul pentru care Oana Lis a dispărut, în ultima perioadă, din peisajul lumii mondene.  

 

În cadrul unui interviu, în exclusivitata pentru Antena Stars, Oana Lis a vorbit despre situația cu prin care trece soțul ei și repercusiunile pe care le-a avut pandemia de coronavirus asupra traiului lor. ''Se plimbă săracu prin pat, prin sufragerie. E complicat, de când cu pandemia s-au accentuat problemele de sănătate, au apărut altele noi, nu mai poate să mai meargă bine din cauza sendentarismului că a stat mai mult în pat și totul se complică, nu credeam că o să fie așa greu, bătrânețea este destul de grea'', a mărturisit Oana Lis pentru Antena Stars.

 

Totodată, vedeta a măruturisit că-și găsește sprijinul în biserică. De fiecare dată se reculege la un lăcaș sfânt și-și pune dorințe legate de ea și cei dragi: „Dumnezeu este mereu cu noi. Am și o biserică preferată unde merg și îmi pun dorințe. Bine, nu mi-am pus dorințe să am milioane de euro, ci să fiu sănătoasă și să mă descurt singură. Stau în genunchi, nu este nicio rușine". Oana Lis are și forța să mai și glumească: „Știu că fac ăștia mișto că sunt o pupătoare de moaște, că Viorel are o vârstă”.

 

Recent, Viorel Lis a declarat că a fost operat de urgență acum câteva luni deoarece avea colecist, iar medicii nu-i mai dădeau vreo șansă la viață, dacă nu interveneau imediat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest