Oana Lis, dezvăluiri șocante din meseria de psiholog: „Am avut și clienți infectați”

 

Oana Lis a făcut dezvăluiri șocante din meseria de psiholog! Soția fostului edil al Capitalei a mărturisit că în timpul pandemiei de coronavirus a avut și clienți infectați, dar chiar și așa, nu a încetat niciodată să își facă meseria!  

Oana Lis a reușit să își îndeplinească cel mai mare vis! Vedeta a devenit psiholog și îi ajută pe toți cei care se află la ananghie, iar acest lucru nu s-a schimbat nici în contextul actual. Soția fostului edil al Capitalei a dezvăluit că a avut ședințe și cu clienți infectați cu coronavirus, însă activitatea s-a desfășurat online.

”Aveam şi eu doi clienţi la cabinet şi a venit pandemia. Acum l-am închiriat unor prietene şi eu ţin cursuri de psihologie online. Am ţinut şedinte online mai mult pentru românii de peste hotare, ca să încep şi eu uşor, uşor, să-mi desfăşor activitatea. Am avut şi clienţi care au avut coronavirus. Dacă testele erau mai ieftine poate continuam şi eu la cabinet, dar nu îţi dă mâna să dai 400 de lei pe un test.”, a declarat Oana pentru click.ro.

Deși restricțiile și măsurile de siguranță impuse în contextul pandemiei de coronavirus a redus drastic interacțiunea dintre oameni, Oana Lis a mărturisit că speră ca lucrurile să reajungă la normal, dar până atunci se bucură de evoluția tehnologiei, pe care o blama cu putere înainte de situatia prin care trece intreaga omenire.

”Sper la o lume mai bună, noi, românii, suntem obişnuiţi să socializăm. Singurătatea nu poate duce la lucruri bune. Eu nu eram de acord înainte să stai atâta pe Internet, dar acum este o necesitate şi măcar aşa eşti conectat şi socializezi. În rest, cu câtă lume te vezi mai mult, cu atât creşte riscul de a te infecta cu coronavirus.”, a mai zis ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest