Oana Lis, mesaj emoționant pentru soțul ei: "Bătrânețea vine uneori cu provocări”

 

Situația lui Viorel Lis este una delicată. Fostul edil al Capitalei se deplasează doar cu scaunul cu rotile. Oana Lis i-a rămas alături și-l susține.

 

Problemele de sănătate nu i-au dat deloc pace lui Viorel Lis în acest an. Pandemia de Covid, problemele cardiace și cele provocate de vârsta înaintată au slăbit sistemul imunitar al fostului primar al Bucureștiului, care acum nu se mai poate deplasa decât cu scaunul cu rotile. Vedeta i-a transmis soțului ei un mesaj emoționant de iubire în mediul online, iar fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii și au apreciat postarea.

 

''Bătrânețea vine uneori cu provocări la care nici nu te așteptai. Te iubesc!'', a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.

 

Cu ceva timp în urmă, într-o intervenție la Antena Stars, Oana Lis a recunoscut că trece printr-o perioadă destul de grea, cauzată și de problemele financiare: „Am avut o perioadă grea, foarte grea, când credeam că nu o să îmi mai văd casa și soția, dar am trecut prin ele. (...) Eu am avut și încă am diabet. Și prima dată am avut o operație de colecist care era foarte gravă

Am fost internat, pe urmă am avut o semipareză care nu m-a mai lăsat să mă mișc singur, mă ajuta cineva. Pe urmă am avut infarctul acela la care am avut o intervenție (...) Am rămas paralizat!

Nu mai pot să merg. (...) Eu nu am bani foarte mulți, îmi pare rău, de multe ori m-au atacat unii că am făcut, că am dres, dar acum se uită lumea în contul meu, se uită la ce proprietăți am și nu am nimic”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest