Oana Lis nu mai face față cu cheltuielile! Probeleme lui Viorel Lis i-au dat peste cap bugetul! „Tratamentul costă!”

 

Organismul fostului primar se degradează pe zi ce trece, iar acest fapt sporește considerabil cheltuielile familiei Lis.

 

La mijlocul săptămânii, Oana Lis a postat o poză pe rețelele de socializare, ținând în palmă o verighetă, iar în comentariul acesteia a precizat că o duce la amanet pentru a-i cumpăra soțului nevolnic, aflat la ananghie, un cărucior cu rotile, având în vedere că acesta nu se mai poate deplasa pe picioarele lui.

 

De altfel, în ultimul an, se pare că Viorel Lis a petrecut mai mult timp prin spitale, decât acasă, în brațele soției lui. Fapt care a dus la cheltuieli mari pentru familia Lis, iar Oana a recunoscut recent că nu mai face față acestora. Vedeta a mărturisit că mai are bani doar de mâncare, în condițiile în care trebuie să plătească tratamente peste tratamente.

 

„Viorel nu se mai poate mișca deloc. De trei săptămâni, starea lui s-a degradat rapid și asta este groaznic, mai ales pentru un om conștient. Suferă foarte mult văzându-se în halul ăsta. La azil nu pot să-l duc pentru că nu mă lasă inima și nici el nu își dorește lucrul ăsta. Asta e bătrânețea, boala, e foarte greu. Ieri mi-am amanetat verighetele ca să îi cumpăr cărucior. Am cheltuit pe un wc special pentru el 400 de lei, apoi am dat 2.500 de lei pe niște bare de care să se prindă prin casă, iar medicul să se deplaseze la domiciliu ia cam 1.000 de lei. Când îl scot din bloc, trebuie să îl scot cu 3 oameni, evident, nu pe degeaba. Recuperarea costă, tratamentul costă! Sunt cheltuieli enorme și n-am niciun ajutor!’’, a declarat Oana Lis pentru Click!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest