Oana Lis, pregătită să devină mamă! Dezvăluiri despre demersurile de adopție! „Este deja un plan!”/ VIDEO

 

După ce a reușit să-l convingă, cu greu, pe Viorel Lis să adopte, împreună, un copil, Oana Lis s-a mai lovit de un alt obstacol în a-și vedea visul devenit realitate. Contactată de reporterii Antena Stars, partenera de viață a fostului edil al Capitalei a dezvăluit ce se întâmplă cu demersurile de adopție

Oana Lis s-a declarat, ori de câte ori a avut ocazia, o femeie fericită. Și chiar dacă vârsta înaintată a lui Viorel Lis i-a spulberat visul de a rămâne însărcinată, vedeta a găsit o soluție pentru a avea un copil! Să-l adopte! Și asta în ciuda faptului că partenerul de viață a încurajat-o să facă un copil cu un alt bărbat, dat fiind că din cauza vârstei înaintate, el nu mai poate procrea.

Dar pentru că este o femeie fidelă și care își respectă partenerul de viață, Oana Lis nici nu și-a dorit să ia în calcul o asemenea posibilitate, așa că după multe discuții purtate cu Viorel Lis, blondina a început demersurile necesare pentru a adopta un copil.

A fost în vizită la câteva orfelinate, a strâns toate actele necesare și exact când să semneze ultimul act, pandemia de coronavirus i-a pus mari piedici.

„Eu mai aveam de depus un singur act și, din păcate, bineînțeles, pentru că actul asta trebuie să-l iau și eu și Viorel, și pentru că nu pot să ies cu el din casă, se amână dosarul de adopție. Nu mai renunț la acest vis, este deja un plan!” a spus Oana Lis.

Cu toate acestea, Oana nu s-a descurajat, dat fiind că a trecut prin experiențe și mai dureroase de atât, dar este sigură că, într-un final, va reuși să adopte.

„Sunt obișnuită, pentru eu nu am primit nimic de la familie, în viața mea. A trebuit să mă chinui ca să reușesc și sunt obișnuită cu stilul ăsta de abordare a vieții cu mine. Adică nu-mi vin lucruri pe tavă. Trebuie să muncesc, să mă chinui puțin, să sufar puțin înainte să realizez ceva  și eu sunt obișnuită.” a mai spus blondina.

Mai mult de atât, chiar dacă la început Viorel Lis nu aproba decizia soției sale de a înfia un copil, în cele din urmă a început să îl încânte ideea atât de mult, încât va renunța la camera sa de relaxare, pentru a crea un spațiu pentru copilașul adoptat.

„Făceam curat în casă, pentru că daca-mi va fi aprobat și va fi totul ok, bineînțeles, că trebuie să am o cameră a copilului. Eu și Viorel am decis să facem spațiu și fiecare să cedeze la ceva. M-a impresionat și Viorel că eu am zis să ne mutăm în sufragerie și să lăsăm o cameră a copilului, iar el a zis că cedează camera lui. Noi dormim noaptea împreună, dar el are o cameră a lui unde-și pune bilete si are programul lui.” a completat soția fostului edil al Capitalei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest