Oana Lis se plânge că o duce tot mai greu cu banii, dar și-a luat bolid de lux! Cum arată noua achiziţie/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Oana Lis şi-a achiziţionat un bolid care costă nici mai mult, nici mai puţin de 30 de mii de euro. Iar de fiecare dată când are ocazia se urcă la volanul maşinii, se relaxează aşa cum numai ea ştie.

Îmbrăcată în stilul caracteristic, cu o blană, o pălărie şi o pereche de pantaloni negri, soţia fostului primar al Capitalei a profitat de timpul liber şi s-a îndreptat spre un restaurant de fiţe. Însă până să ajungă la destinaţie, aceasta s-a răsfăţat în maşină aşa cum şi-a dorit.

Ajunsă la destinaţie, blondina a parcat bolidul de lux în faţa localului şi discretă, fără ca cineva să observe, Oana Lis a început să mănânce, ascunsă la volanul maşinii. După ce şi-a făcut pofta, s-a îndreptat cu paşi timizi către local. Însă atunci când şi-a dat seama că a uitat ceva, cel mai probabil, s-a îndreptat înapoi către maşină. După ce a recuperat obiectul mult dorit, a intrat în local.

Şi cum lucrurile bune, nu vin niciodată singure, Oana Lis a mărturisit că nu doar maşina cea nouă este motiv de bucurie, ci şi venirea unui nou membru al familiei. „În două săptămâni am facut foarte multe lucruri. Mi-am schimbat maşina, mi-am schimbat carnetul, depun dosarul de adopţie” a spus Oana Lis, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cum a făcut rost de bani pentru noua achiziţie

După ce au apărut în presă imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro cu Oana Lis, la volanul noii maşini, reporterii Antena Stars au sunat-o pe soţia fostului edil al Capitalei şi a dezvăluit de unde a făcut rost de bani ca să-şi permită o astfel de maşină.

„Am făcut un credit şi mi-am luat o maşină pentru că cealaltă era prea veche şi era deja un pericol. Era să fac accident pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Eu nu pun valoare pe lucruri, dar mi-am dat seama că e în pericol siguranţa mea şi a celorlalţi. Şi mi-am dat seama că trebuie să schimb maşina neapărat.” a spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest